Vandrekonkurrencen X – Afstemning!

Nu er mit bud til Vandrekonkurrencen IX blevet godkendt, og jeg skal sætte nummer 10 i søen. Helt stolt over at sende vores lille konkurrence ind i teenagerårene. Men jeg står med et problem, jeg har to ideer til udfordringer, men kan ikke beslutte mig, for hvilken. Så i ægte web2.0 stil vil jeg overlade beslutningen til jer. De to ideer er:

(Hvad er det nu den der Vandrekonkurrence er?)

Nr. 1:
Romantik og spøgelser i Århus
Scenariet skal tage udgangspunkt i denne kontaktannonce, og den skal indgå i foromtalen til scenariet:

(venligst fundet af Kristian Bach)
Og scenariet skal være et feelgood scenarie.

Ide nr. to er:
Evigt pint mellem klipper og hav
Scenariet skal tage udgangspunkt i denne musik video, og den skal indgå i foromtalen til scenariet:

Og landskabet skal spille en spilteknisk rolle i scenariet.

Smid jeres stemme i denne afstemning:

Afstemningen slutter på søndag, og ligemeget hvor få stemmer, og hvor lille forskellen er, vil den der har fået flest blive den nye udfordring på Søndag.

Og kommenter mine ideer og fremgangsmåde her under:

12 thoughts on “Vandrekonkurrencen X – Afstemning!

 1. Kristian

  Jeg var all for “Hej Tove” indtil jeg så at det skulle være feel good. Det gider jeg ikke! Det er jo tydeligvis en historie om en besættelse der strækker sig over to årtusinder, sat i et tåget og spooky Aarhus 🙂

  Svar
  1. Morten Greis

   “Hej Tove” havde også min interesse, men jeg var heller ikke meget for feel good-delen. For den anden ide er jeg ikke fænget af musikvideoen, men jeg kan godt lide ideen om at skulle bruge landskabet i scenariet.

   Svar
   1. Simon James Pettitt

    Ah venner nu frister I mig jo til at kombinere de to ideer.
    Hej Tove teksten med landskab som spilteknisk kunne være sjovt at se, hvad det blev til.

    ps: hvorfor er det at folk har så meget imod feelgood?

    Svar
   2. Morten Greis

    Jeg ved ikke, om folk har meget imod feel good, men for mig er det ikke en form, der fænger meget, når jeg skal lave scenarier. Kan godt lide den i film som Amelie fra Montmartre.

    Svar
 2. johsbusted

  Jeg har ikke set videoen og gør det heller ikke, da Kaizers er… ja Kaizers… men jeg har stemmet på den.

  Feelgood er fedt, men ikke sammen “Hej Tove”.

  Svar
   1. Morten Greis

    Hæhæ
    Jeg kan godt lide, at denne afstemning er havnet helt andre steder, end hvor Simon lagde ud. Jeg er spændt på at se, hvilken konkurrence vi skal dyste om.

    Svar
 3. Simon James Pettitt

  Tro mig Morten jeg morer mig også gevaldigt. Det er jo netop dette jeg jo faktisk elsker ved rollespil, den fælles skabelse. Og ja må indrømme, det bliver næppe en af de to foreslag der ligger lige nu, men en fed mutant mellem de to.

  Men derfor må I endelig gerne stemme videre!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *