Skribent for Scenarier for Rookies

Sigrid har overtalt mig til at skrive ting til Rookies, fordi åbenbart, kan jeg sige nogle ting de kan bruge til noget, who should have known. Det betyder også at en del af mine indlæg, jeg normalt ville have lagt her, kommer til at være at finde over på:

Scenarier for Rookies

Som er en side, der generelt er under opbygning, formålet er utroligt ædelt: det skal være en der kan bruges som værktøjskasse og inspiration for nye forfattere. Da jeg slev har været der, er det noget jeg rigtigt gerne vil støt op om, og det burde I også.

Jeg har netop skrevet et indlæg om at skrive skævt, som jeg åbenbart gør. Og jeg har planer om, at skrive et indlæg om, hvordan man bedst tager imod feedback, både af den gode og knap så gode slags. Da det faktisk kan være en mindre kunst i sig selv.

Det betyder også, at denne side, i højere grad end den var før, kommer til at handle om de ting jeg laver selv. I fremtiden kan man forhåbentlig (hvis jeg får taget mig sammen til det) læse om mit arbejde med rollerne til livescenariet “For evigt er ikke så længe” som snart kommer til en Hyggecon nær dig. Og efter det så er det planen, at jeg så småt vil gå igang med det store Mouse Guard scenariering projekt. Og efter det, hvem ved, måske skal der fables en masse om at omskrive, opdatere og oversætte mine tre minimalistiske scenarier.

Peace out!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *