Oprøret i Dorigift

Last time on…
Del 1
Del 2
Del 3
Del 4
Del 5
Del 6
Del 7

Under påskud af at der holdtes krigsråd i Lockhaven blev gruppen sendt tilbage til Dorigift for at hente Dorik den røde til Lockhaven, så måtte de se om der kunne gøres noget ved ham. Da de endelig møder Dori viser det sig at han er en stor, meget stor (nærmest på størrelse med en rotte) rødpelset mus. For at holde spillerne i begivenhedernes centrum lod jeg Dorik holde dem i Dorigift som ”gæster” mens han drog til Lockhaven med sit følge.

Igen var mine spillere fornuftige og afventende, så de blev i deres fangeskab opsøgt af en kontakt de havde fået ved deres sidste besøg, der fortalte, at der var oprettet en modstandsbevægelse i byen, som gerne ville have dem til at lede et oprør. Efter lidt overvejelse går de med på dette, og der følger en langtidsplanlægning, før oprøret endelig går i gang. Her følger en af de federe scener. Hvor Angus tager ordet lige før oprørene og rødgardisterne skal til at kaste sig over hinanden. Han overtaler begge grupper til at gå i forhandling med hinanden og undgå blodsudgydelser.

Det skal tilføjes at han i koldt blod få minutter før fik slået en af de rødgardister, der bevogtede dem, ihjel, det kunne have været undgået, men den rationelle Angus tænkte, at i den efterfølgende forhandling ville et bevis på, at de var villige til at tage liv være et overbevisende argument. Vi tager i stedet for en fight konflikt et argument, hvilket var vildt fedt, med armbevægelse og pompøse og halvsande tale ud til det bevæbnede publikum.

Det lykkedes at komme til enighed og der oprettes et nyt ledende råd af tre tidligere rødgardister og tre oprørere. De sender gruppen tilbage til Lockhaven med et brev til Dorik om, at han nu er afsat. Og her sluttede spilgangen.

2 thoughts on “Oprøret i Dorigift

  1. Pingback: De endelige opgør « Simons scenarie sludder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *