Mit rollespilsefterår

Jeg kommer faktisk til at bruge overraskende meget tid på min hobby i dette efterår. Om lidt over en uge skal jeg for første gang til Forum, hvilket bliver interessant, er spændt på, hvad det er for et sted.

Jeg håber på, at få spillet et par af de scenarier, som er blevet skrevet til projekt Særimner, men samtidig vil jeg ikke bruge for meget tid på det, da jeg også vil opleve resten af Forum. Det ville jo være fjollet at tage på Forum blot for at spille Fastavaliske scenarier.

I efterårsferien får jeg travlt, der skal jeg, som altid, til Hyggecon, og det bliver, håber jeg, som altid spas. Jeg har desuden en mistanke om, at vi ser nogle nye ansigter, hvilket altid er fedt. Har ikke fået kigget ordenligt på programmet endnu, men jeg ved da, at jeg skal spilteste mit Bamsers mod.

Men udover Hyggecon er der også Flådens Stolthed i efterårsferien på Fregatten Jylland, og det er jeg også ret fristet af må jeg sige. Jeg har ikke endeligt besluttet mig, men overvejer at tage til det, og få prøvet, hvad det er for noget. Om ikke andet fordi, det er så unik en mulighed.

Desværre skal jeg ikke, som jeg ellers havde håbet på, til Blackbox, det ligger i en weekend, hvor jeg skal arbejde, og øv øv fordi det er også noget, jeg godt kunne tænke mig at prøve. Men må håbe der kommer en mulighed for det en anden gang.

Hvad der så sker på den anden side af nytår, må vi se. Det kunne være fedt at komme afsted til Con2 igen og det er også på tide, at jeg får besøgt Vintersol, men har sjældent god tid i den periode.

Og så skal jeg jo selvfølgelig til Fastaval, men det er jo en no brainer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *