Mit liv er pt. ret fyldt

Der sker ret meget lige nu, en masse ting jeg faktisk burde skrive om, men netop ikke får skrevet om, fordi de sker. Det er næsten overvældende på den fede måde. Så derfor gennemgår jeg dem lige her, også for at bevare en smule overblik for mig selv. Måske jeg på et tidspunkt får skrevet lidt om det, men det er usikkert.

Onsdag i sidste uge: erhvervsmesse i Horsens, hvor jeg fik hilst på nogle af de spændende virksomheder som gemmer sig i Horsens. Blandt andet Meeting Horsens, som hjælper store og små events og møder med at finde de rette rammer i Horsens, kvit og frit. Blot endnu en grund til, at jeg elsker denne by og deres tilgang til at skabe liv i byen. Jeg skal, når jeg kommer hjem fra Østerskov, mødes med dem og snakke om, hvordan de kan hjælpe Black Box Horsens.

Fredag: spiltest af mit undervisnings rollespil om Erik Menveds tvangsborg på Bygholm, som gik godt. Som jeg dog fik omtalt.

Weekenden: Tre hektiske dage med Media Hack Days, som jeg også har fået beskrevet, men det er ligesom en del af historien.

De næste fire uger: Praktik på Østerskov Efterskole, verden eneste rollespilsefterskole, hvor jeg skal dokumentere og formidle hvad det er de gør. Det er et vildt spændende projekt fordi jeg får kombineret mine evner som journalist og scenarieforfatter, desuden er det bare et vildt inspirerende sted at opholde sig.

Juni: puste ud lidt ud, håber jeg. Dog er der allerede planlagt en del møder, men heldigvis ikke noget stort, (endnu).

Juli: Drage jeg to uger til Vilnius i Litauen til LARP summer school og bagefter en Black Box Festival. Det føles virkelig som at springe på dybt vand. Drage til et fremmed land og bare kaste sig ud i det. Havde det ikke været for andre, som har været der før mig, så som Oliver havde jeg nok ikke turde, men nu glæder jeg mig bare vildt meget.

August: Eidolons Summer of LARP, hvor jeg både sætter scenariet: Fallen Stars op på Komediehuset og Thais sætter mit Stjernetegn op. Desuden er der Middelaldermarked i Horsens og endnu et black box scenarie, denne gang Drengen og mælken første weekend i september, for lige at lave vores egen fortsættelse af Summer of LARP.

Endelig blev jeg i går færdig med det første meget grove udkast af bogudgaven af Bamsers mod, og da jeg nævnte det på Facebook fik jeg en meget overvældende positiv reaktion, så nu ser jeg intet andet valg, end også at begynde at renskrive det og se hvor det så leder mig hen.

Mit liv er pt. ret fyldt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *