MG – Hvem stod bag?

Må hellere komme videre med fortællingen:
læst de to første dele her:
Del 1
Del 2

Næste spilgang blev meget anderledes, hvor jeg havde før forberedt meget lidt og mest kørt på, hvad der faldt mig ind ud fra spillernes handlinger, sådan som systemet lagde op til. Havde jeg lidt for meget kommet på, hvad der var sket, og spillet tog mere form af et investigation end fortællespil. Så denne spilgang var ikke helt så meget oppe og ringe og det var noget jeg fik kritik for bagefter, men den gjorde det muligt at skabe den efterfølgende historie. Det vidste sig at en familie fra byen, som sidste år havde kæmpet om magten og tabt og efterfølgende var blevet forvist havde saboteret forrådslaget, som I kan læse kompliceret at fortælle og spille.

Sagen tog en alvorlig drejning de da opdagede at familien arbejdede sammen med væslerne, musenes arvefjende. Familien havde fået lovning på magten over byen mod at svække den inden et angreb, en plan spillerne havde stoppet nu, så sultne havde væslerne begyndt at spise af familien til kun familiens overhoved var tilbage da gruppen kom frem og ”reddede” ham. (Væslerne har i Mouse Guard historien før invaderet Territoriet, men var blevet slået tilbage. Dette brugte jeg som en ide til at væslerne nu prøver igen men forsøger at svække musene inden angrebet.) Med denne viden sluttede spilgangen med at spillerne ankom til Sprucetrunk, en by der grænsede op til væslernes område og i øvrigt Anguses hjemby.

En meget sød side historie der opstod, var historien om Ivy. Walnut forsøgte med sin sædvanlige charme at ligge an på hende. Men dette fejlede og Walnut kom i problemer med Lis der i forvejen havde set sig sur på ham. Men Angus, gruppens ellers noget nørdede leder besluttede sig for, at det var på tide at andre end Walnut løb med pigemusene. Det noget uforudsete resultat var at Angus indledte et ret sødt og stabilt forhold med Ivy.

6 thoughts on “MG – Hvem stod bag?

  1. Pingback: MG – Spillerne bestemmer, eller ikke « Simons scenarie sludder

  2. Pingback: I væslernes haller « Simons scenarie sludder

  3. Pingback: Rødgardisterne i Dorigift « Simons scenarie sludder

  4. Pingback: Simons scenarie sludder

  5. Pingback: Oprøret i Dorigift « Simons scenarie sludder

  6. Pingback: De endelige opgør « Simons scenarie sludder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *