Læsegruppens næste scenarie

Jeg havde håbet på at kunne vælge en af årets reruns som det næste læsegruppe scenarie. Men nu kan jeg vist ikke trække den længere. Så i stedet vælger jeg nu det næste scenarie, og håber at den næste som vælger til den tid vælger et rerun, (Det kan lige nåes i Marts, da Fastaval er den 1 april).

Så uden mere forsinken bringer jeg, næste scenarie:

Persona

Det er et af de få livescenarier på Rylle, og nok også det første live på rylle, hvis jeg hukser rigtigt. Så jeg tænkte det var på tide, vi fik anmeldt et live. Jeg forslår vi sætter deadline den 1. marts, da scenariet er noget af en mundfuld.

10 thoughts on “Læsegruppens næste scenarie

 1. Simon James Pettitt

  Uh så meget mere vigtigt at vi får det anmeldt. Plus jeg er også spændt på hvad netop læsegruppens folk siger til et “rigtigt” live.

  Svar
 2. frikard

  hej simon

  jeg vil hoere om du kan overtales til at vaelge et andet scenarie end det meget omfangsrige Persona som det naeste i raekken?
  for mit vedkommende kan jeg sige at det passer meget daarligt sammen med min plan om at faerdiggoere mit fastavalbidrag til tiden

  Frikard

  Svar
 3. Kristoffer Apollo

  Burde I ikke læse Jagten først, så? Det er jo første del af en uformel trilogi, hvor Nibelungentreue og Det Sidste Korstog er de to næste.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *