Hvad skal jeg skrive om?

Okay jeg har længe haft lyst til dette, men holdt igen, fordi jeg frygter, det ender med en larmende pinlig tavshed, men nu må vi se, det gik på fint på Facebook.

Selvom Facebook er noget helt andet, og det var meget mere spontant, prøver jeg nu også her. Jeg er nysgerrig efter, hvad det kan lede til. Så mens Bamsers mod venter på en spiltest, tror jeg det er på tide, at jeg prøver.

Så derfor:

Hvad skal jeg skrive om?

Alle foreslag vil resultere i et blogindlæg fra mig af.

5 thoughts on “Hvad skal jeg skrive om?

 1. Kåre Murmann Kjær

  Jeg vil altid gerne høre nogle miljø-organisatoriske tanker.

  Bud:

  – Hvad er fastavals potentiale? Kan det vokse til 1000 deltagere hvis de ville? Hvordan?
  – Hvorfor er der så relativt lidt liverollespil på fastaval (her bygget på min – måske fejlagtige – antagelse om, at fastaval er lidt tyndt besat i liverollespilskategorien)?
  – Hvad skulle en up-and-coming con gøre for at kunne skaffe nyskrevne scenarier? Eller måske – hvordan gør man det attraktivt at skrive uden der er en pingvin der frister?

  Svar
  1. Morten G. Petersen

   Ny snyder jeg lidt og byder ind med et svar på et af Kåres spørgsmål:
   “Hvorfor så relativt lidt live-rollespil?” kan jeg byde med nogle forskellige svar på:
   1) Nogle aktive live-arrangører vil ikke arrangere, fordi skal der arrangeres, så skal det være det store scenarie, de lange scenarier og den rigtige location etc., og FVs form, der typisk afgrænser aktiviteternes længde til 24 timer, er derfor ikke attraktiv, hvilket er synd, da FV leverer gode rammer for at eksperimentere med live.
   2) FV har ikke alle dage været gode til at bakke op om live.
   3) Indtil for nyligt har mange af de aktive live-arrangører ikke været på Fastaval.
   4) Der er mere live, end man regner med, da mange scenarier udvisker grænserne for live og bord. Meget af det, som vi kalder bord-rollespil på FV, bliver af internationale gæster betragtet som rendyrket live-rollespil. Men de er ikke åbenlyst annonceret som dette og derfor lette at overse.
   5) De live-scenarier, der er eller har været på FV, overses gerne af live-miljøet, fordi det ikke er folk fra live-miljøet, der arrangerer dem.

   Svar
 2. Pingback: Simons scenarie sludder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *