Hvad skal jeg skrive næste gang?

Jeg har på min mobil en lang række scenarie ideer, jeg ved bare ikke hvilken jeg skal tage hul på. Nå kan være det hjælper at skrive dem ned:
Mit næste scenaire kan blive:

Orkernes rejse:
Nogle orker drager dybt ind i de godes land, for at stoppe de gode i at udslette orkerne. (altså det omvendte af ringenes herre). Ret traditionelt d&d bare med orker.
De Femten:
Noget leg med demisoner, og arv versus opdragelse. Om 15 udgaver af den samme kvinde. De ankommer alle via et flystyrt i vores verden. Bliver først holdt fanget, men undslipper i små grupper. Det bliver live, intrige, investigation og også noget bord. Det sjove er at alle rollerne er kvinder.
Fodboldkampen:
Et live for en lille gruppe mennesker, der spænder sig ud over en fodboldkamp. Noget med kærlighed, intriger og fadøl. Mændene vil se fodbold, kvinderne snakke om forhold og sexkriser. Som kampen udvikler sig, udvikler følelserne sig også. Det skal gerne gå helt galt til sidst. Inspireret af et teaterstykke med samme ide. Det bliver nok komedie/drama
Borgerne fra Calais:
Under 100 års krigen blev Calais udsat for et års blejring. Lige inden alle døde af slut sagde den engelske konge, at han ville skåne byen, hvis seks af byens spidser ville komme ud med en løkke om halsen og lade sig hænge. Et scenarie hvor man følger disse seks skæbner op til galgen. Om at ofre sig for andre, om desperation, om dødsangst. Inspireret af en skulptur på Ny Carlsberg Glyptotek af Rodin (måske skal tilblivelsen af denne også spille en rolle)
Da verden ikke gik under:
En døds kult forbereder sig på verdens undegang. Deres lidenskabelige leder begår selvmord, som teksterne har forudsagt. Men dagen efter vågner de og jorden er ikke gået under. Hvad nu? de har intet undtagen hinanden, som de aldrig rigtigt har lært at kende. Hvad gør man nu? Der er ingen mad, ingen penge, og huslejen skal pludselig betales. Hvad gør man når det eneste man kan er at chante? Et live med bordelementer (bord når de drager ud i den virkelige verden og prøver at begå sig, Live når de er hjemme og diskuterer deres skæbne (live og bord kan foregå simultant).) Et scenarie om at finde en ny menning med livet. Et scenarie om at finde ud af hvem man er.

7 thoughts on “Hvad skal jeg skrive næste gang?

 1. johs

  På din mobil?

  Orkernes rejse er lavet, det hedder: De Fremmede
  og er lavet af Anders Skovgaard-Petersen. Men det betyder ikke at du ikke kan lave noget over samme tema/historie.

  Kvinder er forresten overhovedet ikke sjove. Men måske er historien så mærkelig, at det faktisk kan blive rigtig rigtig fedt! Det er den ide jeg synes bedst om.

  Fodboldkampen lyder svært og lidt for stereotypet for mig.

  Borgerne fra Calais kunne være et interessant scenarie. Især ideen om skabelsen af skulpturen synes jeg om. … og Simon ingen live denne gang;)

  Da verden ikke gik under skal der arbejdes på, så det fede ved scenariet, nemlig at verden ikke gik under, ikke sker før scenariet kommer igang. Hvordan bliver scenariet mere og mere interessant for deltagere i det? Det kunne blive godt, men også blot ende med blot at være en god ideen.

  Mine bud, men husk jeg har ikke nødvendigvis ret;)

  Svar
 2. Simon James Pettitt

  “… og Simon ingen live denne gang;)”
  Hvad? barte fordi det er live behøver det ikke være på flere hundrede sider, det lover jeg:)

  “Da verden ikke gik under skal der arbejdes på, så det fede ved scenariet, nemlig at verden ikke gik under, ikke sker før scenariet kommer igang. Hvordan bliver scenariet mere og mere interessant for deltagere i det? Det kunne blive godt, men også blot ende med blot at være en god ideen.”
  Det er da det mest uinteressante idenne ide. Jo hvis jeg ville skrive om en undergangskult så ja, så skulle det med. Men imn vinkel, hvad sker der for de her mennesker? hele deres livsgrundlag er på en nat forsvundet. det abselut mest interessante her er dagen og dagene efter at der ikke skete noget.

  Svar
 3. simon

  Ja da
  Det betyder at jeg kan få en ide hvor som helst når som helst og få den skrevet ned unden at glemme den.
  Det gælder ikke kun mine rollespils ideer men også journalistiske og hvad jeg vil lave til aftensmad.
  Det er meget lettere end at bære rundt på en kinabog:)

  Svar
 4. Pingback: Hvad skal jeg skrive næste gang? II « Simons scenarie sludder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *