Forfattersnakke fortsætter i Århus

Så er datoen for næste forfatter-snakke-hygge komsammen i Århus på plads, det bliver den 8. oktober kl 20, samme sted:

Universitetsbaren
Nordre Ringgade 3

Sidste gang var jo en succes, så det gentager vi, og den står igen på gode øl og snakken om, hvad nu folk har lyst til at snakke om.

Den 1 oktober får vi svar på vores Fastaval synopser, så det er udgangspunktet. Men alle der skriver scenarier, eller på anden måde, har lyst til at snakke rollespil, er velkomne

Men udover det så har den Fabeluøse Morten Gries fortalt mig, at der nu er mulighed for at søge støtte til forfattertiltag via det nye initiativ ConUnion. Derfor vil jeg gerne på mødet hører mere om, hvad vi her i Jylland evt. kunne tænke os.

Skal vi have nogle workshops, skal vi hive nogle seje oplægsholdere her over for Fyn, hvad skal vi gøre, for at gøre livet bedre for rollespilsforfattere i Jylland og på Fyn?

Kommer du ikke til mødet, er du velkommen til at lægge kommentarer om det til dette indlæg i stedet.

Endelig, regner vi med, at gøre disse møder til månedlig ting, så der løbende er noget forfatteraktivitet i det jyske, hvad synes I om det?

Vi regner med, indtil videre, at holde dette formelle format med snak over gode øl i Unibaren, og det kommer nok til at generelt blive en af de første weekender i en måned.

Du kan tilmelde dig mødet, på Facebook her.

Men du kan også bare dukke op, der er ingen tilmelding.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *