Fastaval 2013 – Tirsdag

Jeg har skrevet om min Fastaval i en lidt omvendt rækkefølge, startende med mine scenarieoplevelser. Nu kommer så min generelle oplevelse af Fastaval, dag for dag fordi det er lettest. Det endte med at blive langt, så hver dag får sin egen post.

DSC_8470
Opsætningscentralen, inden længe modtager vi et opkald fra en vis Jonas Hjort…

Tirsdag
Sidste år savnede jeg, at jeg helt gik glip af opsættelsen, men samtidig ved jeg, at jeg ikke kan ofre så mange dage og energi på Fastaval, derfor blev i år et dejligt kompromis, hvor jeg ankom tirsdag.

DSC_8533
DB’erne i en naturlig situation

Der var som altid den dejlige prefastaval stemning, men samtidig var der nærmest en glædes ros over, hvor smertensfrit opsætningen havde gået. Det er tydeligt at folk nyder at gøre et gymnasium klar frem for en folkeskole.

DSC_8480
Baginfo ligner sig selv

Samtidig var det som Facebook ansvarlig underholdende på grænsende til rørende at se de mange updates om folk der sad der hjemme, og på Fastaval og skrev: nu er jeg ved at gøre klar, så må Fastaval bare snart begynde. Kort sagt: forventningensglæde til i år har været ekstrem. Spørgsmålet er så: kunne vallen leve op til det?

DSC_8493
Og brætspil er også klar…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *