Fastaval 2010 – Generelt

Jeg har meget at fortælle om i år efter Fastaval, så for at undgå, at dette indlæg bliver for langt, tror jeg, at jeg vil dele det op i flere kortere indlæg. Så her vil følge noget om:
Om Fastaval helt generelt
En smule rollespil, det var der ikke meget af i år
At være chefredaktør for anden gang, og avisens fremtid i mine øjne
Om hvordan det gik for Stjernetegn
Om hvad jeg kunne tænke mig at lave til næste år
Om kommende projekter

Først Fastaval helt generelt
Det var som flere har sagt, en blandingens Fastaval. Vejret var elendigt og biende koldt, og skolen var alt kritik værd. Hvorfor vi var endt i denne uheldige situation kan man læse udførligt om i avisen, en i øvrigt rigtig god og afbalanceret artikel af den skoleansvarlige. Lektien er, og jeg håber den kommende bunker tager det til sig: søg skole i god til, helst i går.

Men der blev kæmpet bravt for at løse problemet, og jeg synes der var mange kreative løsninger på det, blandet andet skal skurvognene have et fortjent bifald. De var dog alt for lydhør, og man burde fra starten af have tænkt: det her går ikke, og så kun have et hold per vogn, to mindre lokaler ja, men så kunne man faktisk godt spille rollespil i dem.

Jeg oplevede ikke så meget Fastaval som jeg gerne ville på grund af avisen, tog meget af min tid. Men den smule jeg nu fik, var hyggeligt, og det var som altid godt at se sine Fastaval venner. Konklusionen må være: Fastaval 2010, vi kom hinanden ved.

2×2 publikums pris
Midt personlige højdepunkt var da jeg for andet år i træk blev nummer to til publikumsprisen. Selvfølgelig var det ærgerligt, endnu ikke at kunne snuppe den skide pingvin. Men samtidig var det fedt, at få af vide, at det ikke kun var et tilfældigt scenarie, der gjorde sig godt, men at selv over tid, er mine ting stadig populære. Og så er det jo godt at smide den i hoved på folk, der siger at de ikke forstår mine scenarier, hehe.

Jeg må indrømme, at jeg frygtede, jeg kun kom nr. to fordi jeg har en fast flok af loyale spillere, som elsker det, lige meget, hvad jeg skriver. Men når jeg kigger på deltagersedlerne, kan jeg se, at det ikke er tilfældet. Der var rigtigt mange førsteganges spillere som også gav den en høj score.

Men udover det, så gav mange hug til banketten, som jeg ikke synes den fortjener, jeg havde en fortrinlig banket, også selvom det træk ved mit bord. Som altid dejligt at bruge den sidste aften på, at lufte næste års projekter, og lytte til andres ideer. Men mere om disse ideer i senere indlæg.

Lad ikke 2010 tappe 2011
Det vigtigste vi skal huske er, vi må ikke lade det slidsomme 2010 tappe os for energi til 2011. tværtimod skal vi ryste det af os og se fremad. Lad os tage ved lære af 2010 og stedet for at synke sammen og give op. Heldigvis virker det ikke til, at være tilfældet, og jeg ser rigtigt meget frem til 2011.

4 thoughts on “Fastaval 2010 – Generelt

  1. Pingback: Rollespil på Fastaval 2010 « Simons scenarie sludder

  2. Pingback: Fastaval 2010 – Avisen « Simons scenarie sludder

  3. Pingback: Fastaval 20?? – Kommende projekter « Simons scenarie sludder

  4. Pingback: Mine Fastaval erindringer – 2009, 2010, 2011, 2012 | Simons scenarie sludder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *