Det var det

Det var det som titlen ligesom antyder.

Det er hvad der blev skrevet under live scenariet Hotel Commodore
Som man kan se er det langtfra alle spillere der har skrevet noget, dette er blandt andet på grund af mangel af computere, og jeg grummes ved tanken om alle de fede historier fra steder der aldrig kom med, ikke at det er vigtigt for selve rollespils oplevelsen, men stadig.

Jeg må indrømme ligesom flere har kommenteret at jeg er overasket over læseligheden i artiklerne.
Det er jo faktisk ligefrem interessant at læse, på trods af at det bygger på rollespilsoplevelser.
Det synes jeg er fedt.
Jeg glæder mig til at sætte det op igen, og se hvad der kommer ud af at have bedre forhold og et fuld cast.

Simon

One thought on “Det var det

  1. mortengreis

    Hej Simon

    Det er sjovt at læse de mange spillerindlæg – jeg synes offentliggørelsen af dem, giver dit scenarie en ekstra dimension i form af muligheden for at kigge ind i dine karakterers (men ikke spillernes) gengivelse af begivenhederne (gengivelse af simulationen om man vil).

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *