Bamsers mod sketcher

Jeg har aldrig selv illustreret et scenarie, fordi jeg tegner ikke særligt godt. Men jeg overvejer at gøre forsøget med Bamsers mod. Da stilen alligevel er barnlig, tænker jeg, at det ikke gør så meget, at tegningerne ikke er så perfekte. Men det kan være det er bare mig.

Så derfor prøvede jeg lige af, om det var noget jeg kunne, ved at sketche, (hedder det ikke det?) disse ret simple bamser. Det er meget i den stil jeg vil ramme, men ved ikke helt, om det er for dårligt.

Hvad synes I? (og nej dette er ikke en opfrodring til at rose et svagt ego, (det gør jeg så tit) men reelt et sprøgsmål, jeg gerne vil vide, ville disse evt. kunne bruges?) (klik for et støre billede, (og klik igen for endnu større billede)):

2 thoughts on “Bamsers mod sketcher

  1. Oliver Nøglebæk

    Tegnenørdens kritik: De er super til det du gerne vil med dem, barnlige og fierce mørke på samme tid. Den eneste ting jeg kan se der ville gøre en forskel er at du har for mange lette streger under, børn er all or nothing når de får blyanter i hånden. Første streg gælder og den skal være mørk!

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *