Bamsers mod NaNoWriMo – Hvad sker der?

Til de hobetal af mennesker, som undrer sig over, hvorfor jeg ikke længere laver opdateringer om mit NaNoWriMo projekt, bogudgaven af Bamsers mod (også kendt som min mor, hej Mor!), så kommer der her en forklaring:

Som John sagde: “life is what happens to you while you’re busy making other plans” og selvom jeg altid har syntes, at det er et utroligt corny citat, så er det netop det, jeg har oplevet. For få uger siden, skete der ikke ret meget i mit liv, så jeg tænkte, det var jo et perfekt tidspunkt, at skrive Bamsers mod på. Så blev det november og mit liv eksploderede, (på den gode måde).

Jeg blev ansat til at lave undervisning i rollespil på Komediehuset til foråret, som jeg nok skal skrive mere om, og det har taget en del tid med planlægning og især arbejde med at sprede budskabet om det. Men selv med det, havde jeg også haft tid til bogen, hvis ikke det var for det næste:

Jeg er kommet i fire ugers virksomhedspraktik i forbindelse med aktivering i mine dagpenge. Stedet er Learnmark Horsens, en stor uddannelsesinstitution i Horsens. Jeg er i praktik, som kommunikationsmedarbejder og det er fedt og hårdt, jeg får lov til at arbejde en masse med de ting, jeg gerne ville arbejde med, men som jeg er blevet lidt rusten i, så som at lave film til nettet. Hvilket er helt vildt fedt, men også krævende.

Resultatet er, at når jeg kommer hjem, har jeg ikke meget kreativt overskud, og det skal ofte bruges det på små ting med Komediehuset. Så jeg indså, at jeg fik ikke skrevet mere på Bamsers mod, og det kun ville blive en omgang dårlig samvittighed, så jeg har besluttet, at jeg vil lægge bogen på hylden så længe praktikken varer.

Praktikken slutter midt i december, og der er det min plan at genoptage skrivearbejdet og forhåbentligt få et udkast færdigt. Hvad jeg så gør med det, har jeg ikke besluttet endnu. Men NaNoWriMo har stadig været en succes for mig, fordi jeg nåede faktisk halvvejs, ikke i ord, men i historien. Det er kort sagt skrevet så meget, at det faktisk virker overskueligt, at få den færdig. Så det er helt vildt fantastisk!

Men det var det, stay tuned for reportager fra BlackBox Cph III.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *