720 foromtaler – Hans efter Grete af Anders Sinding

Hans efter Grete

”Efter dine forældres død, har alt ændret sig. Adskillelsen fra din søster og fra dine gamle venner, nager dig stadigvæk. De eneste venner du har nu, er de kulsorte kraver, der søger tilflugt i din vindueskarm. Ethvert forlagt familiefoto du genfinder i din rodede toværelses lejlighed, jager et søm igennem dit hjerte, og besejler kistens låg, stykke for stykke.”

Hans uden Grete er et scenarie om en ustabil deprimeret ung mands historie, om at få kærligheden til livet tilbage.

5 thoughts on “720 foromtaler – Hans efter Grete af Anders Sinding

  1. Simon James Pettitt

    Jeg tror faktisk aldrig de kom op på Fastavalshjemmeside. Jeg har desværre generelt ret dårlige erfaringer med Fastaval når det kommer til alt ting nettet. Men jeg skal prøve at tjekke om jeg endnu har det liggende, men desværre tror jeg, at hvis jeg har det, er det på min eksterneharddisk derhjemme. Må man sprøger, hvorfor denne pludselige interesse?

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *