Vandrekonkurrencen 9 – Team F for Fury og giganterne fra Venus

Hermed mit bud på et svar på Vandrekonkurrencen 9’ende indlæg. Det er blevet til en omgang helteløjer sat i en mellemting mellem Ask Aggers Ragnarok verden og Kristians London Crawling. Hvor fem superhelte fra fem forskellige Fastaval scenarier tilsammen udgør Team F (ja F for Fastaval, men sig det ikke til nogen) kæmper mod trusler mod verden og gerne også går lidt i kløerne på hinanden, i bedste The Avengers stil.

De fem scenarie helte jeg har stjålet er:
Mr. Right fra Superheroes I, II og III af Kristoffer Apollo og Sebastian Flamant
Maelstrom fra London Crawling 1 og 2 af Kristian Bach Petersen
Fleurette Hiever fra Fleurette Le Vampire Slayerette Af TRC – Taastrup Rollespilsklub
Isabelle fra Isabelle, En fortælling om vampyrer af Lars Kaos
Sgt. Loyd Trust fra Jagten af Ask Agger

Og ja min hjerne fungere åbenbart sådan, at når jeg hører karakter genbrug tænker jeg superhelte crossover.

Nu er spørgsmålet så bare om budet er godkendt af dommeren hr. Bach…
Han og alle jer andre kan i hvertfald læse det her:

Team F for Fury og giganterne fra Venus

6 thoughts on “Vandrekonkurrencen 9 – Team F for Fury og giganterne fra Venus

 1. Kristian

  Jeg er enig med Johs: fuck det er sejt, Simon. Jeg elsker konceptet og mixet og Thatcher&Nixon onskabsaksen, og du skal så meget være med når vi skriver London Crawling 4: Novelle-antologien til Vintersol 2013 og buddet er mere end godkendt.

  Svar
 2. Uffe

  Awesome. Det er så cool at “konkurencen” overlever. Og neat kombination af spilpersoner.

  Det eneste jeg mangler er en side med “hvis du går i stå” indeholdende 5 locations, 7 begivenheder, og 2-3 replikker og selvfølgelig en sej tegning eller lignende.
  Du ved – karakterark til spillederen.

  Svar
 3. Simon James Pettitt

  Mange tak for de pæne ord. Rart at vågne op til. Så skal jeg jo bare til selv at finde på en opgave, men bare rolig jeg har en ide.

  Ja det er fedt vandringen fortsætter, men ideen blev faktisk lavet da Kristian oprindeligt lavede sit bud. Men det tog bare noget tid at få det færdigt. Og så måtte jeg jo pludselig skynde mig, hvis nu andre blev inspireret til at bidrage.

  Uffe: Det burde ikke være nødvendigt fordi den slags er indbygget i PTA reglerne, hvor det faktisk er op til den enkelte spiller at ønske en scene. Man må, som GM faktisk ikke starte med mere end der er beskrevet her, resten opstår via spillet.

  Det der ikke er med i rollerne er netop lokations, men det har jeg så ladet være op til spillerne, fordi, det er en god måde at danne sig et klarere billede af sin rolle.

  Ideen med at bruge PTA, kom faktisk fordi, jeg kom på titlen, og så gik jeg i stå, fordi der var så mange fede ting gigaterne fra Venus kunne være, at jeg ikke kunne vælge, så hvorfor ikke netop bruge et system, der overlader det til spillernes langt overlegne fantasi at afgøre det.

  Svar
 4. Pingback: Vandrekonkurrencen X – Afstemning! « Simons scenarie sludder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *