Synopse hygge og beslutninger

Så fik vi afholdt et dejligt velbesøgt synopsemøde i Århus. Der er gode ideer og massere af snakkelyst samt gode øl på menuen. Jeg synes helt klart, vi skal fortsætte med denne slags møder. Vi snakkede om, at vælge en fast weekend i måneden, evt. den første, hvor vi mødes i Unibaren, et godt sted til den slags snak, og snakker. Ideen er, at have flere møder, hvor ikke alle dukker op hvergang, men sanssynligheden for at man kan en af dagene bliver der ved størrer. Men nu må vi se. Jeg regner i hvertfald med, at snart prøve at finde en dato til næste møde. Den bliver nok efter årets Fastaval scenarier er meldt ud, ikke at mødet på nogen måde kun er for Fastaval folk, men det er trods alt dem der dominerer.

På det mere personlige område fik jeg endelig truffet en beslutning om, hvilket scenarie jeg skal skrive. Stille Stunder får et år eller mere simren, fordi ideen mangler stadig en eller anden sammenhængskræft. Der blev foreslået et tema omkring afsked, og det kan jeg se muligheder i. Men nu må vi se.

I stedet kaster jeg mig med iver over Rødfrakkerne (en arbejdstitel), det er helt klart også det scenarie jeg vil mest, da det er drevet af en anger mod andre typer scenarier. Kort sagt: jeg er træt af dolke i rykken scenarie. Jeg vil lave et samarbejde scenarie. Et scenarie hvor loyalitet vinder over interne stridigheder. Desuden drives jeg også af en lyst til at skrive om almindelige mennesker, som kommer ud for ualmindelige ting. Altså modsat fuckup mennesker, som kommer ud for fucked up ting.

Til mødet fik jeg en masse god input omkring min ide, der hjalp mig med, at gøre ideen mere skarp, (av for satan). Desuden er blevet meget mere bevidst om, hvor meget fokus jeg skal have på det filmiske element. Jeg tror virkelig det vil blive godt at lave et hack af Prime Time Adventures systemet.

Derudover har jeg tænkt mig at deltage i spildesign projektet, men mere om det, i et andet blog indlæg.

2 thoughts on “Synopse hygge og beslutninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *