Stjernetegn – Foromtale

Jeg vil også være med på hele foromtale ræset, så her tre dage før første deadline kommer mit bud på en foromtale til Stjernetegn, (som jeg har besluttet det fortsat skal hedde). Kommentare modtages gerne. Jeg er især i tvivl om “om forfatteren” afsnittet. Jeg har tyvstjålet det Johs skrev om mit scenarie i hans blogindlæg om årets scenarier. Jeg gjodre det fordi, jeg synes det var sjovere, end at jeg blot selv skrev et eller andet traditionelt og halv kedeligt om mig selv. Men frygter lidt at det virker ALT for selvoptaget og selvglad. Plus jeg mangler tilladelse fra Johs. Men generelt er jeg rigtig meget i tvivl om det hele, fra brødtekst til om spiller og spilleder. Så here goes:

Stjernetegn

Forestil dig, at du er en gud.
En perfekt og ophøjet skabning.
Styret af logik og rationale.
Aldrig i din evige eksistens har du følt noget.
Forestil dig så, at du for første gang føler.
Nervøsitetens spænding
Vredens knugen
Eller glædens lethed.
Hvordan reagerer du på de forførende, frygtede, fremmede følelser?

Stjernetegn er en episk fortælling, hvor tolv Guder, hver repræsenteret af et stjernetegn, våger over en fremmed verden. De kaster dom over de dødeliges skæbne og kan afgøre kongers krige og sjæles skæbne.

Men samtidig er det en personlig fortælling om tolv guder, der langsomt oplever, hvad det vil sige at være menneske.

Hvor og hvornår fortællingen finder sted, hvem der er med i den, og hvad guderne gør, det ved ingen. Endnu. Det er op til dig og de andre spillere at skabe gennem rollespil.

Fakaboks
Spilletid: Maksimalt 6 timer
Antal spillere: 6 til 12
Genre: Fortællelive med jeepelementer

Spillertype: Dette er et scenarie for de spillere, som kan lide at have en stor indflydelse på deres rolle og historien. For spillere som mener, at essensen i rollespil er, i fællesskab med sine medspillere, at skabe en medrivende historie og verden. Samt spillere som kan lide at fordybe sig i og udvikle deres rolle.

Spilledertype: Dette scenarie er for spilledere, der kan lide at sætte lokalet op, sætter spillerne ind i scenariet og sætte scenariet i gang, og bagefter læne sig tilbage og nyde historien der udfolder sig mellem spillerne. For spilledere der forstår at holde sig tilbage og kun gribe ind, når det er allermest nødvendigt.

Om forfatteren
”Simon J.P. er den nuværende scenarieforfatter der tænker, skriver og arbejder mest med sine vilde scenarieideer. Jeg kan virkelig ikke lide live, masker (som ikke bruge i voldelige sammenhæng) og stjernetegn og pga. disse personlige idosynkratier, kan jeg ikke sige, om Simon er ved skrive det mesterværk, som han uundgåeligt vil skabe indenfor de næste par år.”
Johannes Busted:
http://sortforsyning.dk/2009/næste-ars-fastavalscenarier/

5 thoughts on “Stjernetegn – Foromtale

 1. Morten Greis

  Hej Simon,

  Mit umiddelbare indtryk ved Spillertyper er, at du har for mange med. Du nævner tre typer, og man får et indtryk af, at du skyder med spredehagl – og det synes jeg giver en omvendt effekt, nemlig at så er det nok ikke noget, der henvender sig til mig.

  Svar
 2. Simon James Pettitt

  Det er sjovt du siger det, fordi jeg mener det er tre beskrivelser af samme type spiller. Men hvis læsren opfatter det som meget spredt ud, så må jeg jo hellere ændre det lidt. Skrive det sammen til en, det burde kunne lade sig gøre. Hvad synes du om at stjæle fra Johs?

  Svar
 3. mortengreis

  Hej Simon,
  Din opremsning “For spillere …, for spillere … samt spillere …” giver for mig et indtryk af, at du sigter mod forskellige typer.

  At citere Johs’ beskrivelse af dig virker fint. Særligt så længe man kan se, at det er et citat, da teksten ellers bliver mærkelig. Jeg vil evt. opstille det noget i stil med: Johs Busted skrev: “…”

  Svar
 4. Simon James Pettitt

  Ja gættede på at det nok var det.
  Sejt godt at vide det ikke kun er mig. Men ja god ide at gøre det klart fra starten af at det er Johs der taler.
  Og tak Johs for at lade mig bruge det!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *