Sommerhusskriveweekend 2011, 19 – 21 august

Så er sted og dato på plads for den første sommerhusskriveweekend, som vi blandt andet skal have fundet på et bedre navn til.

Det bliver den 19. – til 21. august i Thais’ forældres sommerhus, som ligger i nærheden af Ry.

De er så flinke at låne det ud kvit og frit, så det kommer ikke til at koste mere end transport og mad og drikke. (og jeg skal nok prøve at søge Bifrost, så man evt. kan få transport dækket, så kbh’ere også kan lege med.)

Formålet er som sagt stadig det samme, vi mødes og skriver hvert et helt nyt scenarie, med udgangspunkt i den cons tema, ramme eller udfordring, som scenarierne skal sætte op på. Scenariet behøver ikke være færdig efter weekenden, men en stor del af skrivemængden skal være overstået. Det er ikke et krav, at man efterfølgende deltager på connen de bliver skrevet til.

Ideen er, at man ved at være flere kreative mennesker sammen kan sparre og inspirere hinanden, men er der lyst til det, kan vi godt lave noget indledende brainstorm.

Jeg har fået af vide, at der nok maks. er plads til 6 personer, så det er først til mølle. Men for at sikre at folk der melder sig til, faktisk også kommer, har jeg besluttet, (inspireret af vores alle Fastaval) at man først er rigtigt tilmeldt, når man har indbetalt 100 kr. depositum til mig, de penge vil blive brugt på mad og drikke.

Men du er selvfølgelig velkommen til at skrive til mig og sige: jeg vil gerne være med, men er ikke sikker, så ved jeg du er interesseret. Men når 6 andre at beslutte sig inden dig, så er det bare ærgeligt.

Men kort sagt: vil du være med så skriv til:
simonjamesp@gmail.com
Og skriv navn og mobilnummer, og om du vil på venteliste, eller allerede nu vil betale depositum, og dermed være sikret en plads.

Udover det skal vi finde en con at skrive til. Hvis så hvis du, kære læser er en con eller står for en con, og godt kunne tænke dig op til 6 helt dugfriske og velskrevne scenarier til din con, så kontakt mig, og vi finder ud af noget. Er der flere, der vil have os, så snupper vi den, som vi synes stiller den mest interessante udfordring, tema eller ramme.

Fordi, hvis nu du har valgt et sejt tema for din con, eller gerne vil have scenarier af en bestemt type, eller blot udfordre os med et benspænd, så skriv det til mig. Vi vil rigtigt gerne have en udfordring, som giver gode ideer at skrive ud fra.

Det var vist det, har du spørgsmål så stil dem her, eller skriv til mig.

Er der i øvrigt nogen, som har gode forslag til, hvor jeg skal poste det her, så alle får det af vide og ikke blot Tordenskjolds soldater?

5 thoughts on “Sommerhusskriveweekend 2011, 19 – 21 august

  1. Asbjørn Olsen

    Jeg syntes det lyder som en super idé.

    Med hensyn til at poste det andre steder, så vil jeg i hvert fald lige lægge et link på min side. Det kunne også være smart med en RPGFoum post. Ellers er det vel blognetværket der er vores primære kommunikations middel. Der er nok ikke grund til flyvers i Faraos Cigarer når der kun er tale om 6 pladser.

    Svar
  2. Pingback: Sommerhusskriveweekend. | Kukabuksilah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *