Skriv nogle roller – dans for os klovn!

Jeg fik en venlig opfordring på Fastaval, (no shit den var faktisk venlig, jeg driller bare), om at jeg til mit næste scenarie skulle skrive nogle roller. Og holde op med det minimalistiske pjat, jeg har gang i, (min tilføjning).

Og jeg er faktisk enig, ikke kun fordi, ja det er på tide jeg prøver nogle andre former af. (Jeg har sådan set skrevet inden for samme ramme/ide/type siden Ønskeøen, mit andet scenarie.) Men også fordi, jeg tror jeg har udforsket dette område så meget som jeg kan, lige nu. Ikke der med sagt, at andre ikke kan arbejde videre, eller at jeg ikke selv vender tilbage på et tidspunkt. Men at jeg lige nu er færdig med de minimalistiske spiller styrede spillederløse scenarier.

Jeg kan kort sagt, ikke komme på flere historier, som giver meningen inden for det format. Det er på tide at prøve nogle andre rammer af. Lige nu, som jeg snakkede om i forrige post, hælder jeg mod at kigge tilbage, altså arbejde med en ret traditionel scenarieform i form af “Rødfrakkerne,” som jeg ærligt skal sige, er meget inspireret af Kristians måde at skrive scenarier på. Eller jeg kan hoppe over i et andet eksperimentelt spor, men dog andres eksperiment, og skrive rollespilsdigte i frem af “Stille stunder”

Hvad jeg gør, ved jeg ikke. Det kommer også an på, hvad der sker, når jeg begynder at skrive ting ned til de to scenarier, det er der, jeg oftes finder ud af, om de funker eller ej. Hvem ved, det kan være begge falder, og så må jeg finde på noget helt tredje. Men generelt kan jeg mærke, at min nysgerrighed ligger i historier om almindelige mennesker. dejlige, smukke mennesker, men i bund og grund almindelige. Det er det samme omdrejningspunkt “De civile” har, som jeg skrev til Warhammer 40k antologien, og som jeg overvejer engang at skrive til et selvstændigt scenarie.

En helt tredje mulighed er at holde en scenarieskrivnings pause og bruge min tid på noget andet. Men hvad det skulle være ved jeg ikke, fordi jeg vil stadig gerne være involveret i forfattermiljøet og samtidig lave noget der udvikler mine evner som forfatter/spildesigner. Foreslag modtages gerne.

Vi må, som altid, se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *