Pressekonference om uheld: “Det er en dansk gymnasieklasse”

Opdatering og rettelse: Det tyske politi har ved en kort pressekonference netop fortalt, der er tale om en dansk bus. Ombord var en gymnasieklasse på vej hjem fra Berlin. De de bekræfter, at der er omkomne i forbindelse med ulykken. De overlevende vil blive kørt til deres gymnasium, hvor de pårørende er blevet bedt om at vente på dem. Vi er blevet bedt om, ikke at skrive hvilket gymnasium det drejer sig om, af hensyn til de pårørendes privatliv.

Opdatering: Et tysk medie har lige skrevet, at der er tale om en bus med danske efterskoleelever, der var på vej hjem fra deres skitur. De skriver ikke, hvilken efterskole, der er tale om, og politiet har endnu ikke ønsket at bekræfte denne information.

Opdatering: det tyske politi har bekræftet, at redningspersonel er til stede ved ulykkesstedet. De bekræfter, at der både er overlevende og omkomne, men hvem og hvor mange vil de ikke fortælle.

Opdatering: Det tyske politi bekræfter nu, at der er tale om et alvorligt uheld, og at der blandt passagererne er danskere. Hvor mange og hvor de er fra, vides endnu ikke.

Breaking: Der er forlydender om, at en bus med danske passagerer er kørt galt et sted på den tyske motorvej. Det tyske politi har bekræftet, at der er tale om et større uheld med en bus, men har endnu ikke udtalt som om nationaliteterne på nogle af passagererne.

Vi opdaterer løbende siden