Post nummer 200 og flest besøgende på en dag rekord!

Vi afbryder lige det planlagte program med to store begivenheder der sker nærmest samtidig. Dette er min post nr. 200 og i går slog jeg endelig min rekord for flest besøgende på en dag, den lå på 118 og havde holdt fra helt tilbage til et par uger efter jeg startede bloggen, og det har, må jeg desværre indrømme gået mig på. Den blev sprængt med intet mindre end 183 besøgende i går. Jeg må nok rette takken til Max Møller som postede et link til mit indlæg om Tilbagefald på Facebook. Men allerede inden han gjorde det var vi tæt på de 100 så lidt af æren kan jeg godt selv tage.

Men ved sådan en milepæl er det på tide at gøre lidt status. Bloggen startede med blot at være et sted, hvor jeg kunne poste de ting, der blev skrevet under Hotel Commodore, og det var faktisk min plan at stoppe der. Men jeg blev ret hurtigt glad for at have et sted, hvor jeg kunne dele mine mere eller mindre løse tanker om rollespil og i højgrad scenarie ideer.

Jeg har altid skrevet for min egen fornøjelse, og selvom jeg har prøvet at holde sproget underholdende, har jeg aldrig tænkt videre over, om det jeg fabler om, er noget andre kan bruge til noget. Jo nogle gange har jeg prøvet at lave guides og gode råd, men lige så ofte har jeg bare sendt de seneste løse tanker om, hvad der kunne være fedt ud i cyberspace.

Men folk er flinke og læser det, og kommenterer også på mine vilde ideer. Og jeg vil selvfølgelig benytte chancen til at sige tak. Tak for at læse mit sludder og tak for at reagere på mine sletskjulte hints til at komme med gode råd og input til mine ideer. Jeg kan nævne indtil flere scenarier, som havde været langt ringere, hvis ikke det havde været for den feedback, jeg får her. Så tak for det.

På den måde, har bloggen faktisk ikke udviklet sig meget. Jeg er blevet en smule bedre til at stave, og måske lidt mere velovervejet. Men formålet er stadig det samme, et sted hvor jeg kan skrive frit fra leveren om, hvad jeg har lyst til. Og hvor jeg ikke får dårlig samvittighed (løgn prøver ikke at få) hvis ikke jeg blogger i 3 måneder. Men jeg kan rigtigt godt lide den, jeg kan lide samtalen i vores lille blogosfære, så det er kun godt.

Jo en større ændring er sket, jeg har sat mere fokus på crowdsourcing. De fleste af mine posts slutter med spørgsmål til jer, og ofte opfordrer jeg, jer til at bidrage, enten med ideer til, hvad jeg skal skrive om, eller blot input til mine scenarier, helt ned til, at lade jer bestemme mellem forskellige centrale udfald af en historie. Det synes jeg er sjovt, og giver nye vinkler, jeg ikke havde set, igen tak for det.

Men i sådanne situationer som denne skal man også se fremad. Hvordan ser fremtiden ud. Tja den fortsætter nok som hidtil. Jeg har ikke lyst til at lægge de store planer, da det vil binde mig i en grad, jeg frygter vil få mig til at skrive mindre. Men jeg har overvejet at begynde at skrive på engelsk. Men det er så meget ekstra arbejde, at jeg tvivler på at det sker, med undtagelse af enkelte indlæg hist og her, når det giver mening.

Jeg har også overvejet at læse og skrive om, samtlige scenarier fra Fastaval i år, det burde holde mig igang hen over sommeren. Men ville det være interessant at læse, og hvad skulle formålet være, vinklen så at sige. Skal jeg bare leger dommer, og se om jeg kan gøre det bedre end dem, eller skal jeg bare fable (som altid) eller skal der være et bestemt fokus på læsningen, så som måske GM opgaven eller fokus på opvarmning osv.

Så som altid: hvad synes I? Hvad skal jeg skrive om? Skal jeg læse alle årets scenarier og hvorfor? Og hvad skal jeg i fremtiden skrive mere eller mindre om?

Og så mange tak for at følge med gennem 200 posts og, tjekker lige, fuck! 5! år. Mange tak. Og nu tilbage til det planlagte program.

2 thoughts on “Post nummer 200 og flest besøgende på en dag rekord!

 1. Oliver Nøglebæk

  Tillykke Simon Jimmy, din dejlige nørd!

  Jeg så gerne at du skrev mere om at spille rollespil uden bukser på. Eller om alle de scenarier jeg ikke fik spillet på Fastaval. Og liverollespil, som jeg jo ved at du dyrker i det skjulte.

  Svar
 2. Simon James Pettitt

  Tak Toliver du er også en ok pæn nørd.

  Ingen bukser! Du godeste det kan mit sarte sind vist ikke bære!

  Jeg har netop skaffet mig adgang til årets scenarier, så måske der kommer en gennemlæsning af dem, men måske det først bliver i sommerferien, hvor der er bedre tid.

  Live ja, jeg ville gerne prøve noget af alt det spænende live, man hører om, problemet er, at jeg som regel først hører om det, efter det er kørt. Så det er lidt svært, hint hint…

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *