Ny hjemmeside – velkommen til

Jamen velkommen til, sæt dig ned og tag en kop te. Dette er så det første indlæg, siden jeg endelig føler, jeg kan kalde siden for klar. Der er stadig mange ting på vej, men det grundlæggende er på plads. Jeg har fundet et udseende, jeg er glad for og nogle pæne headers, er de ikke pæne? Jeg har selv taget dem alle sammen!

Derudover er alle mine indlæg fra nifinger.wordpress.com flyttet her over, samt mine scenarier, som du stadig kan hente ned. Der er lige nogle links, der skal ryddes op i der, da de stadig viser til den gamle side, men det er på to do listen.

Hvis du opdager andre ting i den stil, så sig endelig til. Ellers ville jeg bare sige velkommen.

Og jeg skal huske at sige tak til Thomas Mertz for hjælp og guide under denne process.

Now to business…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *