Mit black box hold – the story so far

Jeg vil gerne begynde at skrive om de oplevelser jeg har med mit black box hold på Komediehuset, da vi nu er begyndt at spille forskellige scenarier, og traditionen tro skal de selvfølgelig anmeldes. Men først the story so far. Du kan læse om Komediehuset og hvordan jeg blev involveret med det her:

Som sagt er der seks på holdet ud over mig, en broget skare af to rollespillere, fire der i forvejen kom på Komediehuset og en helt ude fra. (Hvis du kan din matematik, kan du se, det er en for meget, men det er fordi en både er rollespiller og aktiv på komediehuset.) Alderen er i den yngre ende generelt gymnasie stadiet med en enkelt på 15.

De er af vidt forskellige baggrunde og mere eller mindre frie i deres kropssprog, men det der gang på gang slår mig, er hvor godt de faktisk gør det. Det er selvfølgelig ikke Fastaval niveau, men jeg nyder at arbejde med dem.

De første par gange gik mest med øvelser, hvor vi legede en del, jeg lærte dem at kende og lærte også mig selv som underviser at kende. Vi tog udgangspunkt i forskellige opvarmningsøvelser og arbejde så videre med dem. Det har været rigtigt fedt, og jeg har fået mange variationer med mig hjem. Men den overordnede lektie er: den enkelte øvelse kan og bør tweekes til at passe til det den varme op til. Det skal jeg nok komme tilbage til i andre oplæg.

Forrige gang inden vinterferien spillede de så deres første rollespil, vi havde lidt mandefald så var kun tre den dag, men alligevel udsatte jeg dem for mit nanoscenarie, som er en del af Asbjørns nanoscenarie antologi In the deep dark forest. Det viste mig to ting: de kan faktisk godt spille rollespil, de synes det er sjovt, selv ham der stort set intet sagde hele vejen igennem, havde synes det var fedt. Og at mit nanoscenarie virkede, så det er jo fedt. Processen med at skrive det kommer senere, som så meget andet.

Men det var det, fra nu af vil jeg omtale mine oplevelser med de ting vi faktisk spiller, præcis som når jeg har spillet ting på en con.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *