Mine Fastaval erindringer – 2009, 2010, 2011, 2012

Fra 2009 og frem skrev jeg efter connen om den, så jeg ser ikke nogen grund til at skrive minder her fra. Måske om nogle år, som en slags tilbageblik, hvem ved? Men skulle du være helt besat af, at læse om mine tanker, kan du se rapporterne fra de år her:
2009
2010
2011
2012

Bare så dette indlæg ikke er helt tomt, har jeg efter at have gennemtænkt alle disse år komponeret min liste af top rollespilsoplevelser. De er her, i ingen bestemt rækkefølge, for de kan vitterligt ikke sammenlignes, (udover kronologisk, det er vist i kronologisk rækkefølge):

Mine top rollespilsoplevelser:
Gurnika – Godt scenarie og gode spillere og spilleder. Viste mig for første gang, hvad det er et Fastaval scenarie kan.
Memoratoriet – For at påvirke mig, selvom jeg var helt bevidst om, hvad jeg gjorde. For underspillet roligt spil, for en god ide.
Reservoir elves – Min bedste GM oplevelse på en andens scenarie, så let at køre, så godt til at få sine spillere til at være seje.
Verdens ende – Roligt smukt og poetisk spil super bevidst om sine virkemidler og utroligt stramt.
Tilbagefald – Igen et über hold, og blev virkelig fanget i rollen som modbydelig far, kom skrammende tæt på.
Dulce et Decorum – Bleed by attrition, et langt og intenst spil og den bedste internationale gruppe ever.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *