Mine Fastaval erindringer – 2008

2008

Oplevelsen
Til 2007 oprettede jeg en blog, denne blog, hvis du var i tvivl, det var der danske rollespilsblogs var det nye sort, og så havde jeg også et sted, at lægge de artikler op, som spillerne havde produceret under Hotel Commodore. Men det betyder også at fra nu af og frem, så har jeg faktisk beskrevet mine Fastaval minder. Så jeg er i tvivl om, hvor langt frem jeg vil bringe denne minde serie.

Men jeg vil dog prøve følgende: jeg vil læse, hvad jeg selv skrev deromkring, og så om det får mig til at skrive noget. Læst, humm skrev åbenbart ikke en report fra Fastaval. Men fokuserede i stedet på nye ideer, hvor af størstedelen aldrig er blevet lavet.

Ah kan se at 2008 var det år jeg lavede 780 minutter scenarie skrivningskonkurrence. Hvilket forklarer, hvorfor jeg ikke husker at have spillet andet end Løgstør. Det er starten på den række af Fastavaller, hvor jeg havde travlt med alt andet end rollespil. Fordi udover at smide en masser tid på 780 havde jeg også skrevet Ønskeøen hvilket krævede en del opsætning og indkøb da rekvisitter spillede en stor roller. Så jeg tror min Fastaval gik med det.

Ønskeøen gik godt, og er da også et af mine mest rerunnede scenarier. Nok mit bedste bud på et GMløst scenarie. Men samtidig også et der faktisk køre bedst med ret unge spillere, hvilket er pudsigt.

Men så husker jeg da også connen for min første Ottonominering: Ønskeøen blev nomineret til bedste roller. Hvilket var fedt, fordi rollerne bestod af rekvisitter og nærmest ingen tekst. Men samtidig vidste jeg også, at jeg ikke kunne vinde, fordi det ville være at se stort på dem som lægger mange timer i at skrive roller. En travl men god con.

Dog gør 780 at jeg kan tillade mig grådigt at tage æren for en masse ting. Blandet den nuværende skrivekonkurrence, som er blevet en fast ting, jeg tillader mig, at tro at det var min skrivekonkurrence der fik Frederik til at genoplive den helcon konkurrence vi kender nu. Mest for at vise, hvordan det skulle gøres ordentligt, fordi mit forsøg var ret kikset.

Men ud af den kom også eventyrvogterne som først var et scenarie på Fastaval og nu er udgivet som bog, ja ja, det er altsammen min skyld 😉

Spiloplevelser
Løgstør: Som nævnt spillede jeg vist kun et scenarie det år, og det var min første oplevelse med Bækgård, oven i det havde jeg Klaus Mayer som GM, det burde være perfekt! Men det var det ikke, men det var min egen skyld, jeg var træt og uoplagt så spillede ikke mit bedste spil. Generelt var gruppen ikke ret god, og Klaus kæmpede en brav kamp for at få os i mål. Jeg beklager Klaus. Siden da har jeg holdt mig lidt væk fra Bækgårds værker, fjollet jeg ved det, men har fået lidt præstationsangst.

Det burde jeg havde spillet:
Kvinden der var og Monstre: Der er ikke så meget at sige til de scenarier, jeg burde have spillet. De er begge gode, og jeg ærgrer mig over, at jeg ikke fik dem prøvet. Det er dog mest pga. tid og energimangel det år

One thought on “Mine Fastaval erindringer – 2008

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *