Min Fastaval i får

Busted har ladet os gætte hans Fastaval i gif. Asbjørn har også blot med sange. Jeg vil også være med, men jeg synes deres var alt for svære. Så jeg gør det let for jer. Dette er børneudgaven af legen, det er Børnenes side på Ud og se med DSB.

Jeg har tegnet min Fastaval i får. Hvorfor får spørger I? Fordi det er stort set det eneste jeg kan tegne. Og nu var jeg jo lidt i træning, fra at have tegnet til mit eget scenarie. For at give jer lidt udfordring har jeg dog ikke skrevet, hvornår jeg skal spille tingene. Men de er dog i rigtig rækkefølge. Så se om I kan gætte min Fastaval. (det kan I nok)

Scannet billede 5

Scannet billede 1

Scannet billede

Scannet billede 4 Scannet billede 2Scannet billede 3

2 thoughts on “Min Fastaval i får

 1. Klaus

  1: Bamsers mod
  2: Suldrup
  3: Tabet
  4: Svømme-live
  5: Dulce et Decorum
  6: Theater of the Oppressed

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *