Kommende projekter: Jeg er døende

Jeg havde ikke dette som en af mine kommende projekter, men her klokken kvart i tre om natten samlede nogle brudstykker af tanker sig til denne foromtale og nogle ideer til et scenarie bag sig. Må se om det kan udarte sig til noget. Der er ikke pingviner i det, men det skal dr sku heller ikke være i alt man laver. Her er foromtalen:

Jeg er døende (arbejdstitel)
Jeg sidder i hjørnet i et lille lokale. Eftermiddagssolen slipper ind gennem et lille vindue og spejler sig i den blodpøl, der hurtigt er ved at dannes omkring mig. Væggene er gennemhullede af skud. Et sted brænder bygningen, jeg kan lugte det her fra. Rundt om i lokalet ligger ligene af en halv snes mænd. En af dem bevæger sig stadig lidt, men han er færdig, jeg har selv skudt de fleste af huller i ham. Midt i rummet står de, de mange, mange millioner. Dem det hele handlede om, så tæt på. Jeg har fem patroner tilbage. Min højre arm hænger livløst til den ene side, men jeg kan stadig skyde med den venstre. Der lyder hurtigt trin ude på gangen. Jeg hæver pistolen en sidste gang. Fem kugler vil ikke rede mig, men det vil da give mig selskab i min tur til helvede, det skal jeg nok sørger for.

Hvad det så skal handle om, tror jeg at jeg vil skrive om i morgen, ind til nu må dette være nok.

One thought on “Kommende projekter: Jeg er døende

  1. Thais Munk

    Cool! Der er et par skrivefejl, men jeg er sgu fanget, især fordi jeg ikke får hele billedet af hvad der foregår og er foregået.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *