Hyggecon hyldes

Som alle de andre, vil jeg også stille mig op i det kor der hylder Hyggecon. Ja det havde (åbenbart) sine problemer, men som deltager, var det værste man mærkede, en del aflysninger, og det er ikke noget man kan bebrejde arrangørerne for.

Jeg synes personligt, det var ærgerligt, der var så mange aflysninger, fordi programmet i år, var virkelig godt, langt mere omfattende end de tidligere år. Med mange gode scenarier og en række opfindsomme og anderledes oplæg. Jeg håber at de folk som lavede ting på Hyggecon i år, ikke lader sig slå ud af det lave fremmøde og dukker op igen.

I år havde de prøvet med noget nogle korte “lyn” oplæg, hvilket var en god ide. Fordi så er det både mere overkommeligt at lave og deltage i. Det betyder også at indholdet kan være meget mere fokuseret, og ikke skal nå rundt om en masse. Et par af mine kommende indlæg tager faktisk udgangspunkt i disse oplæg.

Jeg fik ikke selv spillet noget rollespil (udover åbningsscenariet, som var rigtigt godt, og godt kunne bruges som opvarmning en anden gang), jeg skulle have spillet … (Og det kan jeg så ikke finde ud af, fordi Hyggecons program er væk, og programmet er heller ikke på Alexandria, det burde nogen gøre noget ved, hint hint.) Hvorom alting er, det jeg skulle have spillet, blev flyttet, og jeg orkede det ikke, på det tidspunkt det blev flyttet til.

Men, som altid var der en god stemning og alle de andre deltagere var søde. Jeg synes især, det var positivt, at der var en del deltagere, som ikke havde været der før. Det gav et frisk pust synes jeg. Man fik snakket en masse om en masse og det er også altid godt.

Nå det var vist nok om Hyggecon generelt, nu til en række indlæg om tanker der opstod under Hyggecon. ps: jaja der skal nok komme billeder så snart jeg har fået sorteret i de nok over 1000 billeder der er.

pps: Thomas og Thais hylder også connen, og de gør det bedre end mig, læs dem her:

One thought on “Hyggecon hyldes

  1. Pingback: Varulve og rollespilstræfs | Bifrost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *