Fastaval 2013 – Torsdag

Torsdag var en laaaaaaaaang dag. Det havde været min plan at komme tidligt i seng onsdag, fordi jeg vidste dette. Men spillere blev ved med at skulle dele deres oplevelser med Bamsers mod med mig, og hvem kan sige nej til det? Jeg skulle have kørt Suldrup og senere på dagen fik jeg af vide, at jeg havde mistet en GM på Bamsers mod og derfor selv burde springe til som GM. Hvis begge de ting havde fundet sted, kunne det have knækket min Fastaval, (det kan også være, det havde været rocker fedt, hvem ved).

DSC_8764
Kroket et af de nye brætspil

Men jeg magtede det ikke, heldigvis blev der lukket hold på både Suldrup og Bamsers mod og jeg kunne slippe. Så torsdag blev en tidlig hviledag, men med en masser billedtagning og snakken kun afbrudt af en omgang Tabet, som jeg har skrevet om. Trods min kritik af novelleblokken, vil jeg dog sige dette: hvor er det rart at kunne sætte sig ind til at spil og vide: det er kun to timer. Lige meget hvor træt man er, kan man oftes finde energi til det.

DSC_8813
Morten Jæger i sin plexiglas box

Opstarten af Bamsers mod torsdag var vandvittig, stemningen i lokalet inden var som intet, jeg har prøvet før. GM’erne var oppe og køre spillerne var oppe og køre og bamserne var roaring to go. Det gjorde ikke noget at blokstarten trak ud pga tekniske problemer, det gav blot en bedre stemning, og hvor var det smukt at se Rikke Munchkin være helt opløst over, ikke at kunne vælge en bamse og igen og igen tiggede om at måtte have flere med. Kæft I var seje den dag. Det var med en god fornemmelse, at jeg gik i cafeen efter den holdfordeling.

 

DSC_8893
Bamse buffeten 

Jeg tror måske, hvordan det end kan lade sig gøre, at spillerne og GM’er onsdag forventede føle føle og spillerne torsdag forventede det scenariet var: bamseaction tilsat bittersøde elementer. Sådan groft sagt.

DSC_8895
Nogle af GM’erne til Bamsers mod

Mens Bamsers mod kørte fik jeg en ordentlig dosis nørdet stand up, ros til Cafeen for at få det på benene og hvor var det sjovt at se komikernes ansigter, når de indså, hvor mange der kendte deres ellers ret nørdede referencer. Jeg sad godt, så det var ikke til at afgøre, om sidste års problem med for lidt plads galt igen, men det er lidt ærgerligt at så store crowd pleasers skal gemmes i så lille et lokale.

DSC_8930
Nørd stand up

Nok fordi jeg var så meget oppe og køre både over at Bamsers mod generelt var gået ok, den sindssyge opstart og at nu var det overstået og jeg kunne komme videre med min egen val, blev jeg oppe længe torsdag nat, og endte i HQ, det skal man lade være med. Hehe nej det var sgu hyggeligt.

DSC_8997
HQ kl xx.xx om natten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *