Fastaval 2013 – Fredag

Da jeg ankom til Fastaval næste dag, var det med besked om, at mine bamser var endt i infoen, og det var ret rørende at se samtlige infonauter bære rundt på hver deres bamse. Samt senere på dagen se eks general Bo sove under en stak af bamser. Jeg elsker hvad tilstedeværelsen af Bamser gjorde ved Fastaval. Jeg kan oplyse at over 80 bamser både mine, købte, GM’ers og spilleres bamser fandt vej til vallen.

DSC_9211
Infoen i bamse mode

Tidlig fredag gik ellers med at gå rundt i en let døs tage billeder og slappe af, senere på dagen fik jeg en omgang “Svøm dig lækker” hvilket er det bedste initiativ ever! Dejligt forfriskende og en fryd at se, hvad nørder kan gøre med vand. Brodersen i en badering vil altid være en helt særlig oplevelse.

DSC_9273
Ingen mareridt vil komme i nærheden af Bo med den beskyttelse

Således opfrisket gik jeg til årets bedste oplevelse: Dulce et decorum med årets æresgæst, Vincent Baker, som medspiller på et rocker internationalt hold. Ros til Troels for at få stablet to hold på benene med blandet international og danske spillere frem for blot et internationalt hold. Tak for det.

DSC_9236
Toasthalla

Efter scenariet snakkede vi spillere og GM og nogle gange stakkels Troels til langt ud på natten om scenariet. Jeg havde på et tidspunkt et øjebliks fred, hvor jeg sad i baren og kiggede rundt på de andre. I et kort øjeblik var jeg vitterligt lidt shellchoked og kunne blot kigge rundt på folk og tænke: “I ved ikke, hvad jeg har været igennem.” Jeg var selvfølgelig hele tiden bevidst om, at det kun var en leg, men stadig det var en ret intens oplevelse. Ros til Thomas for at fange det lynhurtigt, da han kom hen og var fuld og oppe og køre, og da jeg så sagde “Nej ikke lige nu” bare gav mig den største krammer.

DSC_9223
Planetrun

Endelig endte jeg på en eller anden måde med at stå og snakke spildesign med Baker på trappen til baren klokken fire om natten. Han havde virkelig nogle interessante tanker om det vi gør, og kunne give nogle gode men svære redskaber til især os, som endnu ikke har så mange scenarier under bæltet. Jeg var ikke fanboy før, vidste hvad han havde lavet, men ikke prøvet noget af det. Jeg tror, jeg er lidt nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *