Fastaval 2010 – Avisen

Jeg har meget at fortælle om i år efter Fastaval, så for at undgå, at dette indlæg bliver for langt, tror jeg, at jeg vil dele det op i flere kortere indlæg. Så her vil følge noget om:
Om Fastaval helt generelt
En smule rollespil, det var der ikke meget af i år
At være chefredaktør for anden gang, og avisens fremtid i mine øjne
Om hvordan det gik for Stjernetegn
Om hvad jeg kunne tænke mig at lave til næste år
Om kommende projekter

Der var jo også en avis i år, og igen stod jeg for den.
Det var en langt bedre oplevelse end sidste år, og kvaliteten af avisen langt højere, hvis jeg selv skal sige det. Folk knoklede og der var en fin blanding af sjove og alvorlige artikler. Jeg havde forinden støvsuget blogland for artikler, der kunne smides ind i tilfælde af mangel, men det blev ikke nødvendigt, hvilket viser, hvor stor en indsats folk lagde i det.
Jeg havde ligefrem tid til at slappe af i år. Der var flere gange jeg greb mig selv i at tænke, hov nu er jeg jo afslappet. Så alt i alt, ti tyve gange bedre end sidste år. Hvordan bliver det så ikke i 2011?
Men alligevel har jeg ikke tænkt mig at fortsætte på avisen. Den tager simpelthen for meget tid. Skal man lede avisen, skal man ikke lave noget ved siden af, især ikke være forfatter med hang til egomassage.
Så jeg trækker mig nu officielt som chefredaktør på FastaMorgen. Jeg håber inderligt, at nogen vil tage teten op og fortsætte avisen. Jeg tilbyder mit netværk, mine erfaringer og mine evner som layouter, til den der vil fortsætte Fastamorgen.

2 thoughts on “Fastaval 2010 – Avisen

  1. Pingback: Fastaval 2011 – hvad skal jeg mon lave? (udover et scenarie) « Simons scenarie sludder

  2. Pingback: Fastaval 20?? – Kommende projekter « Simons scenarie sludder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *