De Femten

Egenligt hvade jeg tænkt mig at mit næste scenarie skulle være et ret traditionelt fantasi scenarie. Med det tvist at man er orker der drager ind i de godes verden for a stoppe de gode i at udslette orkerne (altså en omvendt parallel til Ringenes Herre) Men så dukkede denne ide op ad ingen ting, og udmiddelbart syne jeg den holder, hvilket mine nye ideer sjældent gør fra starten. Den er opstået ud fra en blanding af:

Sas’s problemer med Dash flyene, Tegnescerien Vogterne som jeg lige har læst, og så nok det at jeg fik ideen i stadiet mellem drøm og vågen. Den dukke op nærmest i sin fulde form. I kan se den foromtale jeg lige har skrevet neden under. Hvad synes I, holder den?

De Femten

“Mine herre, dette er hvad vi ved om denne uges begivenheder. Som I alle husker var hele de forenede stater var i chok da 15 fly pludselig styrtede ned samtidig, på 15 forskellige lufthavne rundt om i USA. Mystikken bredte sig i medierne, da det viste sig at alle 15 var samme flytype. Da det til sidst kom frem, at kun en person havde overlevet ved hvert flystyrt, og at de alle femten overlevende var kvinder, vidste vi i Center for det Ekstraordinære, at vi måtte træde til. Hele sagen er nu stemplet strengt fortroligt, og det jeg netop har fortalt jer, er alt hvad offentligheden ved, og nogen sinde vil komme til at vide. Hvad jeg fortæller jer nu, mine herre, er hvad vi ved:

De 15 fly styrtede ikke kun ned, næsten samtidig, men absolut samtidig, helt ned til et millisekund. Det var ikke blot samme flytype, ifølge flyets navn og regestration, er der tale om et og samme fly, der er styrtet ned 15 forskellige steder. Umuligt siger I? Det er ikke det eneste. Da vi fik samlet alle 15 kvinder her på forskningsstationen, fortog vi nogle prøver, blandt andet blodprøve og DNA. Kan I gætte, hvad testene viste? Nemlig, de har samme blodtype, de har samme DNA-profil, i alle forstand ud over, at der er 15 forskellige kvinder der inde, så er der tale om en og samme person. Dette er en enestående situation, forsknings potentialet er ufatteligt. For ikke at nævne at dette åbner, for bekræftelsen af teorien, om at der findes flere parallelle, der eksistere side om side. Bare ærgerligt at teoriens skaber, Jane Lindhart ikke er blandt os mere…”

Et blandingsscenarie for 15 kvinde og tre spilleder.
Nogle af kapitlerne spilles i live med alle 15 samlet, andre kapitler spilles i ord,med spillerne delt op i grupper på fem, med hver sin spilleder.

2 thoughts on “De Femten

 1. Michael Erik Næsby

  Det lyder spændende. Noget X-Files-investigation?
  I første og andet afsnit kommer du til at sige næsten de samme ting to gange. Jeg ville prøve enten at udbygge det lidt sådan så andet afsnit giver ny information eller vinkel – eller slå dem sammen til ét afsnit.
  I praksis er procentdelen af kvindelige condeltagere ret lille, så det kan måske blive et problem at få 15 tilmeldinger? Det burde dog kunne lade sig gøre på de større con’er. (hvis ellers deres foromtaler kommer på nettet!)

  Men som sædvanligt et spændende koncept, som det bliver interessant at se, hvad der kommer ud af.

  Svar
 2. Simon James Pettitt

  Det kan du faktisk have ret i.
  Ja måse jeg burde smide lidt mere info om hvad der kommer til at ske ind. Må arbejde på det. Det bliver allgevel først nok skrevet om noget tid. Det bliver ikke til denne fastaval.

  Ja jeg ved at det er et problem med 15 kvinder. Men sådan er altså den ide jeg har. Regner med at det skal køre på en af de tre store: viking, fastaval eller hyggecon. hyggecon er godt nok mindre men har en del kvinder pga det er en live con.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *