Regler og guidelines

Vi er en lille festival og har som sådan ikke noget personale, bare nogle enkelte frivillige, som hjælper til, mest fordi vi ikke har nogen områder som kræver et stort personale, (så som mad)

Vi ønsker at skabe en venlig og åben atmosfære. Vi vil have alle føler sig velkomne og inkluderede. Vi er har alle sammen for at have det sjovt og lege med dette fantastiske medium. Men her er nogle enkelte regler og guidelines vi gerne vil have I følger.

Social
Vi følger “åbent stol” princippet, hvilket betyder, at med mindre, du understeer, at dette er en privat samtale, så anses alle samtaler som åbne, og folk er velkommen til at deltage, hvis de ønsker at bidrage.

Vi deler alle den samme oplevelse her, og dette er en unik mulighed for, at snakke med mennesker fra hele verden, som deler din hobby og passion. Vi opfordre derfor folk til at udnytte dette.

Sprog
Festivalen er både en lokal begivenhed, som ønsker at bringe black box til Jylland og en international event som en del af A Week aktiviteterne op til Knudepunkt. Derfor vil sproget på Black Box Horsens hovedsageligt være engelsk. Men vi vil ikke forbyde folk at bruge deres modersmål, men vil opfordre folk til at skifte til engelsk, hvis andre kommer ind i jeres samtale.

Alkohol
Der vil ikke blive solgt alkohol på stedet, men du må gerne tage dit eget med, (og der er butikker i nærheden.) Komediehuset har bedt os ikke drikke udenfor, men på denne tid af året, burde det ikke være et problem.

Rygning
Det er ikke tilladt at ryge på grunden, men vi vil lave et rygeområde, og så længe du er på Komediehuset, er det det eneste sted du må ryge.

Køkken
Du er velkommen til at bruge Komediehusets køkken, men vi forventer at du rydder op, efter dig selv. Folkene på Komediehuset anbefalede at vi ikke åbnede køkkenet op til brug, da de har dårlige erfaringer med dette. Men vi tror på at rollespillere er bedre og sejere mennesker, og at I vil holde et rart og ryddeligt køkken for vores og hinandens skyld.

Dansk lovgivning
Dansk lov gælder selvfølgelig på Black Box Horsens og stoffer, tyveri, vold, chikane eller overfald vil selvfølgelig ikke blive tolereret.

2 thoughts on “Regler og guidelines

  1. Yannik Heuser

    Hej Black Box 🙂 jeg har kigget lidt på jeres hjemmeside men undre mig stadig en smule over, hvad er det black box er ? 🙂 hvad kommer der til og forgå, hvilket art for event er det ? 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *