For Danmark og fædreland

Connens fjedre scenarie er en fornøjelse at meddele, da det er vores første premierescenarie. Derudover er det sat i Fallout universet blot i vores lille andedam Danmark. Læs om det her:

For Danmark og fædreland
Af: Nicolai Steffensen

Gruppen af mennesker ser på hinanden og på den store tunge dør. Bange og forventningsfulde ser de på mens den langsomt  knirkende svinger i. Med et stort brag lukker døren og låser. De er nu alene og indespærret i bunkeren. Udvalgt af staten, er det dem der skal sørge for at Danmark vil bestå hvis det utænkelige skulle ske…

Scenariet er sat i Fallout universet, da Danmark beslutter at følge amerikanernes eksempel og vælger at bygge deres egen “Vault”. Historien følger den gruppe mennesker der forlader deres liv bag sig og lader sig lukke inde i bunker, hvis nu atomkrigen skulle komme. Vi følger deres kamp for at få en hverdag til at fungere. For hvordan bevarer man de danske værdier, når man er lukket inde 50 meter under jorden?

Der er altså ikke tale om action eller horror i klassisk Fallout stil, men et dramatisk og politisk scenarie om idealer, medmenneskelighed og den ulmende katastrofe. Scenariets historie vil blive fortalt over tre akter, hvor hver akt har et tema. Første akt er håb, andet er forfald og sidste er det utænkelige.

Antal deltagere: 10-15 spillere.
Varighed: 5-6 timer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *