Praktisk

Skulle der være ting, du ikke finder svar på her, eller er i tvivl om, så skriv til:
simonjamesp@gmail.com

Priser

  • Adgangsbillet: 150 kr. – Indeholder adgang til Black Box Horsens, morgenmad, samt gratis overnatning i sovesal på Komediehuset.
  • Scenariebillet: 50 kr. – Bliver sat til salg i december.
  • Earlybird adgangsbillet: 100 kr. – Early bird tilbud: køb adgangsbilletten for kun 100 kr. fra den 20. oktober til den 1. december.

Du køber billetter her.

Overnatning
Der vil være mulighed for gratis overnatning i en gymnastiksal, der ligger i forbindelse med Komediehuset, men vi er også ved at indhente gode priser på overnatning i nogle af byens hoteller og vandrehjem.

Skriv til simonjamesp@gmail.com, hvis du er interesseret i overnatning på hotel eller vandrehjem.

Husk at “købe” overnatning i sovesalen, hvis du vil bruge den. Billetten er gratis, men viser os, hvor mange der vil bruge sovesalen.

Du køber billetter her.

Mad
Vi må ikke sælge mad på stedet, men du kan købe mad i byen. Komediehuset ligger midt i Horsens tæt på butikker og resturanter. Der er mulighed for at låne Komediehusets køkken, forudsat du gør rent efter dig.

Transport
Man kan komme til Horsens på mange måder:

Tog og bus
Horsens ligger på hvoedlinjen, så der går mange tog til byen. Ligeledes stopper der både rutebiler og rødbillet busser i byen. Komediehuset ligger i gå distance fra tog- og rutebilstationen, men med meget bagage er det alligevel noget af en tur. Hvis du ved du kommer tungt belæsset og gerne vil bede om et lift, så skriv til simonjamesp@gmail.com så prøver vi at finde ud af noget.

Bus fra københavn
Vi havde en bus, men den blev desværre aflyst, læs om alternativet her:

Kontakt os på: simonjamespgmail.com hvis du har spørgsmål om transport.

Bil
Se adressen og kort over Horsens her under: bemærk, Horsens har ikke de bedste parkingsforhold, og vi kan ikke garantere parkering tæt på Komediehuset. Dog er der parkering ved tog stationen, så man kan smide sine ting af ved Komediehuset og så køre ned og stille sin bil der.

Hvor:
Black Box Horsens bliver afholdt på:
Komediehuset
Skolegade 7
8700 Horsens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *