Faciliteter på Komediehuset

Black Box Horsens vil som sagt foregå på Komediehuset, det har lige rykket i nye lokaler på en nedlagt skole og råder derfor over en del plads. Det er det perfekt sted til en mindre con. Her gennemgås de lokaler, vi helt sikkert får adgang til. (Klik på billederne for et større billede)

De to Black Box sale: Chaplin og Vagn Ry
De ligger oven på hinanden og består hver af to sammenlagte klasselokaler, har hver en lysrække med otte lamper samt to spots, en i hver side, samt et lydanlæg. De er helt mørklagte. Som I kan se er lyd- og lysstyring utroligt simpelt. Det er både lidt begrænsende, men samtidig utroligt let at sætte sig ind i og styre.

Salen
DSC_8533

Salen med teaterbelysning
DSC_8545

Lysrækken
DSC_8512

Lydstyring
DSC_8542

Lysstyring
DSC_8543

Dramateket
En mindre teatersal (kun et klasselokale) med let hævet scene, bruges normalt til forestillinger med og for små børn, så den skal passes godt på, (men bænke og scenografi kan flyttes). Velgenet til mindre opsætninger, så som blackboxifiserede Fastaval scenarier, (hint hint). Har samme lyd- og lysopsætning som de to store sale.

Rummet set ind mod scenen
DSC_8493

Rummet set fra scenen
DSC_8503

Projektrum
Et sted, hvor det er mening at produktion af forestillinger kan laves og opbevares. Men vi har også adgang til det. Kan bruges til workshops, talks osv. Jeg er åben for ideer.

Set fra døren
DSC_8520

Set fra vinduet
DSC_8521

Fællesrum
Et hyggeligt hængeud sted til elever inden de skal i gang. Kan bruges som fællesrum/opholdsstue mellem scenarier. Dejligt afslappet.

Sofaer
DSC_8530

Massere af sofaer!
DSC_8529

Køkken/spiserum
Vi har ikke tilladelse til at tilberede mad, så enten skal folk selv stå for det, vi skal få bragt noget ude fra (alla Black Box CPH), eller alt servering skal være koldt, så som at købe brød og pålæg og så kan folk selv lave det. Men der er i hvert fald et køkken og et rimeligt stort spiseområde.

Køkken
DSC_8517

Spiseborde
DSC_8518

Omgivelserne
Da det hedder Komediehuset er gangene selvfølgelig pyntet efter alle kunstens regler:

Stueetagen
DSC_8523

1 sal
DSC_8506

Derudover
Der er også en dansesal, men da den har spring gulv er det ikke sikkert, vi må bruge den. Men vil nogen lave et danse baseret scenarie, eller måske udnytte spejlvæggen til en interessant mekanik, så kan jeg undersøge, om vi må det.

Der er flere lamper og standere til dem som kan sættes op, hvis ikke lysrækken er nok.