Billeder fra Fastaval – Mandag

Jeg har gået og leget hoffotograf på opsættelsen af Fastaval mandag. Her er et lille udpluk, af de billeder jeg har taget. Du kan også se dem hængt op på selve vallen, når du altså kommer frem. Til dem af jer der ikke kommer på vallen, skal jeg nok prøve at få smidt nogle billeder op undervejs, så I kan følge lidt med, (men det kommer helt an på, hvad der bliver tid til).

Det går stærkt under opsættelsen af Fastaval (eller også leger jeg med bevægelsesbilleder)

Det var åbenbart noget af en kamp, at få wookierne til at virke i år.

INFOen inden den er blevet pakket ud, det er den blevet nu, jeg sidder i den.

Den gyldne svupper, jeg kan berette at den er blevet renoveret i forbindelse med de 25 år. Med nyt bånd og ny guldlakkering.

Der er mange spil i brætspilcafeen i år, men det overrasker vel ikke nogen.

Derfor skal man være med til opsætningen, man får bacon, og meget af det.

Maden (med bacon) nydes udenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *