Bamsers mod – huset

Endnu et indlæg i mit nok kommende scenarie Bamsers mod. Regn med at jeg nok vil skrive om de fleste elementer i scenariet.

Jeg vil have at huset i Bamsers mod skal spille en stor rolle. For det første fordi det er den eneste lokation i spillet, for det andet fordi, at huset er stort og farligt for bamser, se bare udfordringerne legetøjet møder rundt om i huset i Toy Story. Endelig så er huset og haven som nok også kommer med Bamsernes verden, det er her de igennem mange år har udkæmpet uendelige kampe med Jacob og været på utallige eventyr med ham.

Dette eventyrlige univers får pludselig en helt anden format, når de skal rundt der alene. De skal ind steder de ikke måtte komme før, så som forældrenes soveværelse, og væsner som før var fjender, kan måske pludselig blive allierede i den fælles kamp for Jacob.

Derfor er min tanke, at jeg vil tegne et legende og levende kort over huset og haven, men flest muligt fantastiske elementer indover. Måske jeg ligefrem skal låne nogle børn, og gøre det sammen med det ved jeg ikke.

Men jeg forestiller mig i hvertfald et stort og farverigt kort. Men nærmest ikke nogle beskrivelser, måske udover stednavne som Sofa højderne, Stue sletterne og Køkken sumpen. Måske et enkelt Her gemmer der sig trolde advarsel. Men det er sådan set det. Kortet skal ikke bestemme, men udfordre og inspicere. Det skal være et indblik i et barnsfantasi og opfordre til at tænke som et barn.

Så farver, fede billeder underlige og fantastiske navne, men ingen beskrivelser. Det er op til spillerne selv at lægge det i det, de vil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *