1+1 – Holdfordeling?

Folkens jeg har brug for jeres hjælp. Til mit kommende to mands scenarie, som spiltestes på Hyggecon og sættes op på Fastaval, har jeg et problem jeg kæmper en del med: Holdfordeling. Både Fastaval og Hyggecon arbejder med at man mødes samlet og derfra fordeles på hold.

Det vil sige jeg skal finde på et eller andet system, hvor vi får lavet de bedst mulige parringer af folk. Det er et ret intimt scenarie, og når man kun spiller med en anden, bliver man så meget mere afhængig af denne person.

Så jeg har brug ofr ideer til, hvordan jeg fordeler folk retfærdigt og uden nogen føler sig efterladt eller påduttet, og så de giver de bedst mulige par sammensætninger.

Det eneste jeg har kommet på nu er:
Alle der ved hvem de vil være sammen med danner hold med denne. Resten stiller sig efter alder i to rækker mand og kvinder, og så bliver man sat på hold, men den der står over for en.

Da man også skal sikre at alderen på folk er nogenlunde ens, både for at undgå overskrifter som: ”klamme mænd” på RPGforum.dk og fordi, at trods alt, har man nok lidt mere samme forhold til kærlighed med dem på ens egen alder, (i disse år betyder kærlighed for mig et fastforhold og snak om børn, for 15 år siden var det starten på forholdet og nervøsitet, kan hun nu lide mig?).

Men hvad vis man vil spille sammen med en af samme køn? Tjo det ved jeg ikke…
Og hvad med dem, som vil spille i tre mandshold? Ja igen er jeg blank…

Hvad synes I?

Mere vilde ideer, jeg har forkastet:
Speeddating fordeling:
Folk får tre minutter sammen med alle deltagere, bagefter ønsker man fem man vil være sammen med, og så fordeler vi ud fra det, (og alder).

Pornopolka fordeling:
Vi danser og den man ender med som sin partner bliver ens partner.

Fordeling inden:
Hvor folk selv skal finde en partner op til spilstart, så kunne alle deltagere gå med en seddel på, hvis de stadig mangler en partner total high school prom, (og en ide jeg personligt hader, fordi det vil være ondt, med de søde, men lidt kiksede fyre, som pludselig er alene og må påduttes et tomandshold der så bliver til tre… nogen der sagde barndomstraume, neeeeeeej!).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *